Caravana Smart City etapa 2.0 Implementarea

Caravana Smart City Etapa 3.0

Bine v-am găsit

Caravana Smart City continuă!
Așa cum v-am obișnuit începând cu 2017, și în acest an continuăm Caravana. În primii ani ne-am preocupat de promovarea conceptului și a beneficiilor pe care le aduce conceptul Smart în comunitățile noastre, apoi am continuat cu promovarea soluțiilor.
A venit timpul ca grupul nostru de experți să se implice.
Și asta înseamnă să ținem pasul cu realitățile locale și naționale – să înțelegem și mai bine contextul în care Smart City este implementat.

În urma succesului avut cu prima etapă a programului, cu mare bucurie dar și cu responsabilitate anunțăm demararea etapei a doua a Caravanei Smart City sub sintagma 2.0 – Implementarea. Primele opriri au fost dedicate promovării conceptelor și beneficiilor implementării Smart City.
2.0 se referă la proiecte, produse și servicii dedicate direct celor care au responsabilitatea implementării – primari, viceprimari, city manageri, consilieri dar și societății civile din comunitățile pe care le vizităm.
Îmi face plăcere să vă prezint în cele ce urmează conceptul și viziunea programului nostru adresându-vă invitația de a vă alătura demersului nostru.

Eduard Dumitrascu

Presedinte ARSC

 

 

principalele verticale – soluțiile propuse

Principalele șase verticale promovate în acord cu viziunea de dezvoltare a comunităților creativ inteligente a Comisiei Europene.
Soluțiile, produsele și serviciile partenerilor noștri vor trebui promovate în contextul local – astfel spus, toate proiectele vor ține cont de specificul fiecărei localități!