Caravana Smart City – Craiova 12 Aprilie 2018

Caravana Smart City – Craiova, 12 Aprilie 2018

Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate, vă invită să luați parte la cea de-a șasea ediție a Caravanei Smart City, unicul program de promovare a conceptului Smart City și de informare a factorilor decidenți cu privire la tehnologiile noi, accesibile și ușor de implementat.
Evenimentul a avut loc la Craiova, în cadrul Centrului Multifuncțional Craiova, în data de 12 Aprilie, începând cu orele 09:30 fiind adresat reprezentanților județelor Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea.
Programul Caravana Smart City, organizat de Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate și desfășurat sub Înaltul Patronaj al Ministerului Energiei, se derulează pe o perioadă de 12 luni, în 12 regiuni ale țării și conectează factorii decidenți din administrația publică, societatea civilă, mediul universitar și companiile private care oferă soluții inovatoare.
Programul Caravana Smart City a fost premiat în cadrul Galei EduManager.ro pentru rezultatele excepționale și a fost selectat în lista scurtă a finaliștilor în cadrul evenimentului internațional Transport&Ticketing Awards 2018, la categoria Smart City 2018, unde competiția s-a purtat cu lideri ai domeniului.

 

AGENDA EVENIMENTULUI

 

Această prezentare necesită JavaScript.