Consilierul de stat Ramona Ioana Bruynseels s-a căsătorit cu Președintele First Bank, Dominic Bruynseels

Weekend-ul trecut a fost unul foarte special pentru Ramona Ioana Bruynseels, consilier de stat în aparatul de lucru al Prim-Ministrului Viorica Dăncilă. Pe 11 mai, Ramona Ioana Bruynseels s-a căsătorit cu bărbatul care îi este alături de 18 ani, Dominic Bruynseels, președintele uneia dintre cele mai importante bănci din România, First Bank. Cei doi au împreună două fetițe minunate.

”Suntem împreună de mulți ani. Avem două fetițe, am împărțit bucurii și necazuri. Am trăit pe trei continente. Nu a fost întotdeauna ușor, însă dragostea, respectul și dorința de a reuși ca familie ne-au readus la mal de fiecare dată când am fost încercați de valuri. Astăzi zâmbesc atât de larg în mare parte datorită ție, Dominic. 11 mai 2019. Familia mea s-a întregit și în fața lui Dumnezeu”, a scris Ramona Ioana Bruynseels pe pagina ei de Facebook.

Atmosfera evenimentului a fost animată de către formaţia Bere Gratis care i-a încântat pe invitaţi cu unele dintre cele mai cunoscute piese ale trupei. Un moment deosebit oferit de Ramona Ioana Bruynseels invitaților, l-a reprezentat interpretarea celebrei melodii „Cântă Cucu-n Bucovina”.

”Nu sunt cântăreț profesionist, după cum veți vedea, însă la nunta mea am răspuns provocării venite din partea lui Miță (Bere Gratis), am urcat pe scenă alături de el și am cântat cu mare drag cântecul meu preferat «Cântă cucu-n Bucovina»”, a scris aceasta pe Facebook, unde a postat și dovada, un video în care interpretează alături de Mihai Georgescu.

Video aici – https://www.facebook.com/CredInRomania/videos/660855657702991/

În ceea ce privește ținuta, Ramona Ioana Bruynseels a purtat o rochie creată de designer-ul Nicoleta Negură, cu motive tradiţionale româneşti.

Deși a avut ocazia să își achiziționeze rochia de mireasa de la marile case de modă, consilierul de stat a optat pentru o creatoare de modă din România și a avut o pretenție fermă în ceea ce privește detaliile.

”Doamna Bruynseels este o iubitoare a valorilor și a portului tradițional românesc și a cerut ca astfel de motive să se regăsească și în ținuta ei. Am realizat ceva spectaculos, care a însumat sute de ore de muncă, întrucât broderia respectivă a fost cusută manual”, a declarat, pentru Click!, designer-ul Nicoleta Negură, cea care s-a ocupat de rochia spectaculoasă.